Dementie

Routebeschrijving naar Saxion Hogeschool, Handelskade, Deventer

 

Met het openbaar vervoer

Wij adviseren om met openbaar vervoer naar de hogeschool te komen, omdat het station dichtbij de hogeschool ligt en er beperkt parkeergelegenheid is.

Vanaf het station te voet naar Saxion

Kies in het station de uitgang 'Centrum'. Houd bij het uitlopen van de hoofdingang helemaal links aan, langs de AH to Go naar buiten. Vervolg deze weg achter het gebouw 'de Leeuwenbrug', hier is een wandelpad langs het spoor. Volg het pad tot de hoofdingang van Saxion, die aan de achterzijde van het gebouw ligt. De loopafstand naar Saxion is acht tot tien minuten.

Met de bus naar Saxion

Plan de reis naar bushalte 'Saxion Hogeschool Deventer'.

Met de auto naar de parkeerterreinen van Saxion, P1 en P2

Let op:

  1. Er zijn beperkte parkeermogelijkheden op P1 en P2. Ga daarom eerst naar parkeren voor de mogelijkheden en betaalde alternatieven. Daar vind je ook de parkeeradressen, die anders zijn dan het bezoekadres.
  2. Is er een parkeerplaats voor je gereserveerd door de persoon die jou ontvangt? Dan krijg je van diegene informatie over het parkeren en de route.

Vanaf de A1

Sla af bij afslag 23 (Deventer-Zutphen). Vervolgens ga je bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Raalte. Na ca. 1,4 km bij een grote kruising linksaf de Snipperslingsdijk op. Vervolgens neem je de eerste afslag rechts bij de verkeerslichten, de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.

Vanaf Olst/Zwolle (N337)

Volg bij binnenkomst in Deventer de N337 (bij de rotonde linksaf 'andere richtingen' aanhouden).Vervolg de weg bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij het kruispunt N348 rijd je rechtdoor tot aan de kruising Amstellaan/Snipperlingsdijk. Sla rechtsaf, de Snipperlingsdijk op. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.

Vanaf Colmschate/Holten (N344)

Als je vanaf Colmschate/Holten (N344) komt, volg dan in Deventer de borden centrum/Twello. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.