Woonzorgcentrum De Bloemendal

Gastenverblijf in De BloemendalAls u tijdelijk niet in uw eigen huis kunt wonen omdat u deskundige zorg en/of behandeling nodig heeft, bent u van harte welkom in ons gastenverblijf. Dit kan dus bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, maar ook als tijdelijke ontlasting van mantelzorgers. Het gastenverblijf is gevestigd in woonzorgcentrum De Bloemendal. U kunt als gast uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten van De Bloemendal. Er is 24 uur per dag verzorgende en medische zorg aanwezig.

Uw kamer

Uw éénpersoonskamer biedt u privacy en combineert degelijkheid met een fris en modern tintje. De aanwezige hulpmiddelen en aanpassingen zorgen ervoor dat u zo zelfstandig mogelijk in het gastenverblijf kunt verblijven. De lichte kamers hebben allemaal een aangepaste badkamer met douche en toilet. Alle kamers hebben een alarmsysteem, instelbaar bed, een zitje, een bureau, tv, koelkast en draadloos internet.

Service

Het ontbijt en de avondbroodmaaltijd worden in het gastenverblijf verzorgd. In het restaurant bent u welkom om te genieten van een heerlijk diner. Maar natuurlijk kunt u er ook terecht voor een kopje koffie of een drankje in het grand café. Naast het restaurant vindt u de leestafel en de internetcorner. Wilt u liever buiten zitten? Er is een prachtige binnentuin en het gastenverblijf beschikt over een dakterras. Naast therapie bieden we u de mogelijkheid tot ontspanning in de vorm van allerlei activiteiten.