Woonzorgcentrum De Bloemendal

Zelfstandig wonen met gezelligheid

De Bloemendal bestaat uit 170 zelfstandige zorgwoningen, 60 zorgplaatsen waaronder kortdurende opname en 20 verpleeghuisplaatsen. In het bijgebouw zijn 84 zelfstandige woningen verdeeld over 2 etages. De etages zijn met de trap en lift bereikbaar. De benedenwoningen hebben een directe toegang naar de binnentuin. De bovenwoningen kijken uit op de binnentuin. De woningen zijn rolstoeltoegankelijk.  

De Bloemendal beschikt over een kapsalon en een pedicure. Om het huis ligt een gemeenschappelijke tuin. En in het grand café met buitenterras bent u altijd welkom voor een kopje koffie of gewoon voor de gezelligheid. Daarnaast kunt u in het grand café een goede warme maaltijd krijgen. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals seizoensmarkten en muziek- en spelletjesavonden. In De Bloemendal voelt u zich snel thuis!

Rondleiding

Wij geven u graag een rondleiding. U kunt dan onder meer een kamer en de recreatieruimte bekijken. U ziet welke activiteiten wij organiseren. Als u wilt kunt u een hapje mee eten, om zo letterlijk de sfeer te proeven. Heeft u interesse in een rondleiding voor een zelfstandige zorgwoning, dan kunt u een afspraak maken met de bewonersconsulent op telefoonnummer (088) 921 03 11, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur, of via e-mailadres bloemendal@woonzorg.nl.

Heeft u interesse in een van onze zorgplaatsen of verpleeghuis, dan kunt u contact opnemen met Clientbemiddeling via email: clientbemiddeling@zorggroepsolis.nl of telefonisch: (0570) 698 298. 

Zorg en extra service

In de Bloemendal woont u zelfstandig, maar met alle voorzieningen voorhanden. Wellicht heeft u op dit moment geen behoeft aan zorgverleners. Maar het zorgteam van Solis is in de buurt op het moment dat u er wel behoefte aan heeft. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Dat is voor veel mensen een prettig idee.

Verpleeghuiszorg/Gastenverblijf

Als u tijdelijk niet in uw eigen huis kunt wonen omdat u deskundige zorg en/of behandeling nodig heeft, bent u van harte welkom. Dit kan dus bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, maar ook als tijdelijke ontlasting van mantelzorgers.

Zorggroep Solis biedt binnen de Bloemendal verpleeghuiszorg voor 20 bewoners op een niet-gesloten afdeling.

Altijd iemand bereikbaar

De bewonersconsulent van Woonzorg Nederland is het aanspreekpunt voor alle zelfstandige bewoners. Hij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent op telefoonnummer (088) 921 03 11, of via e-mailadres bloemendal@woonzorg.nl. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Interesse? 

De woningen worden toegewezen op basis van een wachtlijst en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder.

Wilt u meer weten over de woningen in de Bloemendal, de zorg of de kosten? U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen met de afdeling Clientbemiddeling van Solis, of met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland. In Bloemendal huurt u de woning van Woonzorg Nederland. De zorg en service ontvangt u van Solis.

Solis
email: clientbemiddeling@zorggroepsolis.nl of telefonisch: (0570) 698 298 

www.zorggroepsolis.nl

Woonzorg Nederland
email: bloemendal@woonzorg.nl of telefonisch: (088) 921 03 11

www.woonzorg.nl