Wooncomplex St Jurriën

Wooncomplex St Jurriën
"Ik ontmoet hier leuke mensen!"

Wooncomplex St Jurriën is centraal gelegen in de rustige, maar gezellige wijk Zandweerd. Eind 2012 zijn de algemene ruimten en een deel van de aanleunappartementen opgeknapt. Nu staat er een fris toegankelijk complex centraal in de wijk.

Iedereen is welkom

De activiteiten die hier georganiseerd worden zijn niet alleen voor bewoners, maar nadrukkelijk ook voor de wijkbewoners toegankelijk. Verschillende maatschappelijke organisatie’s zijn betrokken bij het opzetten van verschillende faciliteiten en activeiten om juist die wijkfunctie van St Jurriën vorm te geven. Wooncomplex St Jurriën is een initiatief van: Beeldend Kunstproject,  Bibliotheek, Cambio, Gemeente Deventer, Jongerenwerk, Let’s Deventer, Mindfit, Muziekles Deventer, Protestantse Gemeente Deventer, Raster, Wijkwinkel, Buurtcoach, Zonnebloem en Zorggroep Solis.

  • rustige wijk
  • grote tuin met vijver en wandelpaden
  • op loopafstand van het winkelcentrum
  • veel verschillende activiteiten
  • veel faciliteiten

Zorg en capaciteit

Zelfstandige zorgwoningen79 (aanleunwoningen)                                           


Cliëntenraad

De cliëntenraad is een groep mensen die de gemeenschappelijke belangen van onze cliënten behartigt. Dit kan door in gesprek te gaan met de zorgverleners, managers, bestuurders, maar ook met cliënten, mantelzorgers en familieleden. De cliëntenraad praat mee, denkt mee en adviseert over alles wat voor de cliënten belangrijk is. De cliëntenraad is een onafhankelijke en kritische gesprekspartner die serieus wordt genomen. Ook mag de cliëntenraad zijn mening geven of met ideeën komen over hoe het dagelijkse leven van de cliënten beter kan. Kortom, de cliëntenraad kan daadwerkelijk iets betekenen als het gaat om het welzijn en de kwaliteit van zorg van onze cliënten.

Meer informatie:
Email: ClientenraadSt.Jurriën@zorggroepsolis.nl