Wooncomplex St Jurriën

Wonen in het St JurriënHet St Jurriën telt 79 driekamer aanleunappartementen. Deze zijn verdeeld over drie verdiepingen en zijn bereikbaar met een lift. Elk appartement is gelijkvloers en bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer, berging en een balkon. De appartementen hebben een totale oppervlakte van 40 m2 en worden geschilderd afgeleverd.

Op de begane grond bevinden zich gezamenlijke ruimtes met een open karakter. Hier kunt u een praatje maken met medebewoners, een kopje koffie drinken, meedoen aan een activiteit of een maaltijd eten.

Mocht u zorg nodig hebben, dan kunnen we dat snel voor u regelen. Binnen onze organisatie hebben we korte lijnen met huishoudelijke verzorging, verpleging, fysiotherapie etc.

Rondleiding

Wij geven u graag een rondleiding. U kunt dan onder meer een appartement en de recreatieruimte bekijken. U ziet welke activiteiten wij organiseren. Als u wilt kunt u een hapje mee eten, om zo letterlijk de sfeer te proeven. Heeft u interesse in een rondleiding, dan kunt u een afspraak maken via de afdeling cliëntbemiddeling.