Woonzorgcentrum Spikvoorde

Woonzorgcentrum Spikvoorde
"Zelfstandig en groot wonen, met zorg wanneer ik dat wil."

Woonzorgcentrum Spikvoorde ligt in de wijk de Vijfhoek in Deventer. Het biedt een combinatie van levendigheid en rust. U kunt genieten van spelende kinderen op het schoolplein aan de overzijde. Wanneer u behoefte heeft aan meer rust, kunt u ontspannen in de prachtige binnentuin. Aan de oostkant kijkt u uit over mooi, landelijk gebied. In de directe omgeving ligt een winkelcentrum met een aantal leuke winkels.

Spikvoorde beschikt over een grote activiteitenruimte, waar van alles wordt georganiseerd, zoals muziekoptredens of toneelvoorstellingen.

Dit woonzorgcentrum heeft 4 Gastvrijheidssterren.

Iedereen is welkom

Onze deuren staan ook open voor wijkbewoners en bewoners van aanleunwoningen. Zij kunnen ook gebruikmaken van onze voorzieningen en (groeps)activiteiten. Vaak mondt dit uit in leuke gesprekken en gezellige momenten.

Zorg en capaciteit

Verzorgingshuis71 plaatsen (61 eenpersoons- + 5 echtparenappartementen)


Cliëntenraad

De cliëntenraad is een groep mensen die de gemeenschappelijke belangen van onze cliënten behartigt. Dit kan door in gesprek te gaan met de zorgverleners, managers, bestuurders, maar ook met cliënten, mantelzorgers en familieleden. De cliëntenraad praat mee, denkt mee en adviseert over alles wat voor de cliënten belangrijk is. De cliëntenraad is een onafhankelijke en kritische gesprekspartner die serieus wordt genomen. Ook mag de cliëntenraad zijn mening geven of met ideeën komen over hoe het dagelijkse leven van de cliënten beter kan. Kortom, de cliëntenraad kan daadwerkelijk iets betekenen als het gaat om het welzijn en de kwaliteit van zorg van onze cliënten.

Meer informatie:
Email: ClientenraadSpikvoorde@zorggroepsolis.nl