Woonzorgcentrum Spikvoorde

Woonzorgcentrum Spikvoorde
"Zelfstandig en groot wonen, met zorg wanneer ik dat wil."

Woonzorgcentrum Spikvoorde ligt in de wijk de Vijfhoek in Deventer. Het biedt een combinatie van levendigheid en rust. U kunt genieten van spelende kinderen op het schoolplein aan de overzijde. Wanneer u behoefte heeft aan meer rust, kunt u ontspannen in de prachtige binnentuin. Aan de oostkant kijkt u uit over mooi, landelijk gebied. In de directe omgeving ligt een winkelcentrum met een aantal leuke winkels.

Spikvoorde beschikt over een grote activiteitenruimte, waar van alles wordt georganiseerd, zoals muziekoptredens of toneelvoorstellingen.

Dit woonzorgcentrum heeft 4 Gastvrijheidssterren.

Iedereen is welkom

Onze deuren staan ook open voor wijkbewoners en bewoners van aanleunwoningen. Zij kunnen ook gebruikmaken van onze voorzieningen en (groeps)activiteiten. Vaak mondt dit uit in leuke gesprekken en gezellige momenten.

Zorg en capaciteit

Verzorgingshuis71 plaatsen (61 eenpersoons- + 5 echtparenappartementen)


Cliëntenraad

Een cliëntenraad is een medezeggenschapsorgaan voor cliënten. De cliëntenraad van Zorggroep Solis vertegenwoordigt de cliënten van onze zorginstelling en behartigt hun belangen. De cliëntenraad spreekt met managers en directie en oefent op die manier invloed uit op de kwaliteit van de zorg binnen de instelling. Elke woonzorglocatie heeft een cliëntenraad; de zogenaamde Lokale Raad. Die meedenkt, meepraat en meebeslist. Het gaat hier vooral om de dagelijkse gang van zaken, die in de eigen locatie spelen. Zoals voeding, hygiëne, veiligheid en activiteiten.

Contact

U kunt de Lokale Raad bereiken via de receptie van Spikvoorde, tel.: (0570) 502 500 of via  e-mail ClientenraadSpikvoorde@zorggroepsolis.nl.