Uitnodiging extra bijeenkomsten 'de cliënt centraal' op 11 oktober

12-9-2016, 00:00

Inschrijven voor deze bijeenkomsten is verlengd en kan tot 4 oktober 24.00 uur.

Solis is in beweging. Op 9 juni jl. hebben we in het Postiljon Hotel in Deventer een start gemaakt met de verdere ontwikkeling van Solis. Om samen invulling te geven aan ons belangrijkste organisatiedoel: de cliënt centraal. We willen elkaar graag motiveren om buiten de gebaande paden te denken en doen. Daarvoor hebben we jullie inbreng en ideeën nodig. Samen willen we bouwen aan een organisatie waar we met recht trots op kunnen zijn, en gezamenlijk invulling geven aan een duidelijke vertaling naar hoe wij de cliënt echt centraal kunnen stellen.

Extra bijeenkomsten

Bij de startbijeenkomsten van 9 juni hebben velen aangegeven niet aanwezig te kunnen zijn, maar wel heel graag bij vervolgbijeenkomsten betrokken te zijn. Dit hebben we kunnen realiseren op 11 oktober as. in de Deventer Schouwburg.

We hebben wederom 2 bijeenkomsten gepland, waarbij je via aanmelding je voorkeur kunt uitspreken welke bijeenkomst het beste voor jou past. Er is echter beperkt plek. Wees er dus snel bij!

Inschrijvingen voor deze bijeenkomsten – die vooral georganiseerd worden voor diegenen die op 9 juni niet aanwezig konden zijn - zullen op 4 oktober 24.00 uur sluiten. Daarna zul je zo snel mogelijk via email bericht ontvangen voor welke bijeenkomst je ingepland staat.

Collega's die op 9 juni hebben aangegeven niet te kunnen maar wel graag hadden willen komen worden verzocht zich opnieuw in te schrijven.

Schrijf je hier in!