Gratis aanbieding voor loopbaangesprek voor alle zorgmedewerkers van niveau 1 en 2 (45 jaar en ouder)

28-11-2016, 11:34
Gratis aanbieding voor loopbaangesprek voor alle zorgmedewerkers van niveau 1 en 2 (45 jaar en ouder)

Zorggroep Solis is lid van de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn. Zij bieden allerlei diensten aan een grote groep zorginstellingen aan, waaronder de onze. Als lid van deze Werkgeversvereniging hebben wij een gratis aanbieding gekregen. Het aanbod bestaat uit begeleiding aan werknemers in de zorg met niveau 1 en 2 (45 jaar en ouder) die een vraag hebben op het gebied van hun loopbaan.

Wanneer jij vragen hebt over je loopbaan, of behoefte hebt om in een vrijblijvend gesprek je daar eens verder in te verdiepen, dan kun je je via onderstaande link gratis en zelfstandig aanmelden hiervoor. Na inschrijving ontvang je een vragenlijst en een uitnodiging om met een externe loopbaanadviseur te gaan praten in de regio waar je woonachtig bent.

Voor alle duidelijkheid: er zal op geen enkele wijze een terugkoppeling plaatsvinden naar de zorgorganisaties over deelnemende medewerkers. Het aanbod is ontwikkeld omdat het werken in de zorg verandert en deze begeleiding zorgmedewerkers kan ondersteunen bij hun eigen loopbaan.

In de bijgaande link vind je verdere informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

www.sterkinjewerk.nl/