Lancering nieuw Document Beheer Systeem (DBS)

20-12-2016, 14:07

Binnenkort gaan wij afscheid nemen van het huidige Document Beheer Systeem (DBS) Synergy. Via het nieuwe DBS worden alle documenten op een veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijkere manier toegankelijk gemaakt via intranet.

Vanaf 16 januari 2017 zal Synergy niet meer beschikbaar zijn maar kan je ze vinden onder de knop "Documenten". Op dit moment staan hier nog maar een paar documenten. Vanaf 16 januari 2017 zullen echter alle documenten daar te vinden zijn.

Het grote voordeel is dat je ook zonder Solisaccount bij de documenten kunt en dat deze gewoon vanaf je (eigen) mobiele telefoon te benaderen zijn. Dat is wel zo gemakkelijk zo naast je Nedap dossier app wanneer je aan het werk bent. Natuurlijk moet daarvoor wel op intranet ingelogd worden en je account geactiveerd hebben (zie melding op intranet van 20 december).

Het nieuwe DBS is op maat gemaakt. Het is overzichtelijker en eenvoudiger in gebruik en onderhoud, maar is uiteraard wel ingericht volgens de HKZ-normen waaraan Solis moet voldoen. Wij verwachten dan ook dat de overgang in alle opzichten een positieve ontwikkeling zal zijn.

Vragen en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Deze kan je mailen naar Xenia.Marten@zorggroepsolis.nl