Ortis neemt deel aan Ozo verbindzorg

6-2-2017, 00:00

“Teamspirit rondom cliënt”

Ortis neemt vanaf vandaag deel aan het ozo verbindzorg netwerk rondom de cliënt. In de afgelopen maanden hebben we verschillende verzoeken ontvangen van cliënten om deel te nemen aan hun netwerk, zodat de communicatie tussen zorgverleners en de cliënt optimaal en inzichtelijk is. Wij hebben daarom besloten om deel uit te gaan maken van deze digitale communicatietool.

Deze week zijn we geschoold, zodat we de applicatie optimaal kunnen gebruiken. We hebben hiermee weer een mooie stap gezet in onze dienstverlening, waarbij de vraag van onze patiënt centraal staat!

Wat is Ozo verbindzorg:

OZOverbindzorg staat voor samenwerking en delen van zorg. Via een eenvoudig computerprogramma worden alle partijen (mantelzorgers, familie en zorgverleners) die betrokken zijn bij de zorg en het welzijn van een cliënt samengebracht. Er vormt zich een netwerk rondom de cliënt, waarbij de cliënt bepaalt wie er mee doet. Alle partijen zijn zo beter op de hoogte en de lijntjes zijn kort met teamspirit rondom de cliënt als gevolg. De cliënt is eigenaar zonder belang van één van de betrokken partijen. Resultaat? Commitment bij alle partijen