Update MijnCaress electronisch dossier

3-3-2017, 00:00

Dinsdag 7 maart om 12 uur (tijdens lunchtijd) zal een nieuwe versie van MijnCaress worden geïnstalleerd. De omzetting zal naar verwachting ongeveer 2 uur duren.

Het dossier in Nedap blijft overigens gewoon beschikbaar.

We beseffen ons dat het tijdstip niet voor iedereen even handig is. Helaas hebben we geen ander betrouwbaar alternatief kunnen vinden.

Door het beschikbaar houden van de testomgeving met up-to-date informatie is in geval van nood de informatie beschikbaar.

Voordat we deze update uitvoeren zorgen we dat er een verse kopie van het ECD wordt gekopieerd naar de Testomgeving.

Mocht je, in geval van nood, tijdens de update onverhoopt informatie nodig hebben uit het dossier, dan kun je hiervoor 1 van de kerngebruikers benaderen. Op de afdeling Zuidloo is Amber Fikken als kerngebruiker beschikbaar om collega’s te helpen en op de afdeling Riele zal Nico Wientjes beschikbaar zijn.

Ook kun je contact opnemen met de Zorgadministratie of met Manon Aalderink of Marco Wientjes. Andere kerngebruikers zijn op intranet te vinden door te zoeken op kerngebruiker. Je ziet dan de kerngebruikers in beeld.

Na de update kun je via het startmenu MijnCaress weer starten. Dit kan door middel van de link MijnCaress medewerkerportaal. Hoe je via het portaal de cliënt kunt vinden lees je in deze instructie.  <<<Klik hier voor de instructie>>>
Dit geldt overigens niet voor de behandelaren en de artsen. Voor hen verandert er niets in de werkwijze.

Mocht je in de adressering nog iemand missen, stuur de mail dan s.v.p. door. Dit bericht wordt ook geplaatst op het Intranet.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Wientjes.

Vriendelijk groetend,

Felix Thieme en Marco Wientjes