Training bedrijfshulpverlening (BHV herhaling/basis)

9-3-2017, 00:00

Training bedrijfshulpverlening (BHV herhaling)
Alle verzorgenden IG, verpleegkundigen, verpleegkundig hoofden en fysiotherapeuten van Ortis Laren en Almen die opgeleid zijn tot BHV'er hebben wij ingepland voor een herhalingstraining in 2017. De datum, het tijdstip en de locatie kun je vinden in het Solis leerplein (mapje te doen).

Training bedrijfshulpverlening (BHV basis)

Verzorgenden IG, verpleegkundigen, verpleegkundig hoofden en fysiotherapeuten van Ortis Laren en Almen die nog niet opgeleid zijn tot BHV'er, zullen, gefaseerd, opgeleid gaan worden tot BHV'er.
In 2017 starten er drie basistrainingen BHV. Deze trainingen zijn inmiddels volgeboekt. In het Solis leerplein (mapje te doen) kun je zien of je bent ingepland voor een BHV basis training. Ben je dit jaar nog niet ingepland, dan hoef je nog niet te starten met de e-learning. Daarmee kun je starten nadat je bent ingepland voor een training in 2018 of 2019.

E-learning

Voor beide trainingen in 2017 geldt dat je voorafgaand aan de training de e-learning , inclusief toetsen moet volgen. De theorie van de e-learning bevatten afbeeldingen en video’s. Deze werken niet (altijd). De toetsen kunnen echter zonder problemen gemaakt worden. Op korte termijn kunnen wij het probleem met de afbeeldingen en video’s helaas niet oplossen. Onze excuses voor het ongemak.

Heb je vragen over de BHV training mail deze dan naar: leerplein@zorggroepsolis.nl