Heb je dat ook wel eens?

2-6-2017, 09:43

Dat je denkt; 'dat zouden mijn collega’s ook eens moeten lezen, zien of horen ?' Deel je kennis met je collega’s via Intranet! Onder de knop ‘SAMEN’ vindt je de groep KENNIS DELEN! 

Leren en kennis opdoen doen we vaak op heel veel plaatsen en momenten. En hoe mooi is dat om het te kunnen delen?

Bijvoorbeeld de titel van een mooi boek of artikel, een documentaire, een interview of een film, zaken die je gehoord/gezien hebt tijdens een scholing of symposium. Maar ook ervaringen of leermomenten in het werk die je wilt delen vanuit je passie voor je werk in de zorg bij Solis.

Delen doe je vaak gemakkelijker of ongemerkt met je directe collega’s tijdens de koffie. Maar er zijn veel meer collega’s waar je niet direct aan denkt met wie je het ook zou kunnen delen.

Zo was ik onlangs naar een Nursing-symposium met boeiende sprekers over kwetsbare ouderen. Ik ontving een paar dagen later de presentaties daarvan. Die zou ik ook graag breed willen delen binnen Solis. Bij navraag werd mij geadviseerd om daarvoor een groep op Intranet aan te maken onder de button ‘SAMEN’. Dat heb ik gedaan!

Ik heb er een openbare groep van gemaakt en hoop dat veel collega’s gebruik gaan maken van dit platform om kennis te delen.

Heb je wat gehoord, gelezen of gezien waarvan je denkt; dat zou interessant zijn voor mijn collega’s binnen Solis of ben je op zoek naar informatie? Laat het weten!

Volgens mij sluit dit aan bij één van de succesbepalende factoren uit onze missie en visie 'Cliënt Centraal'.
'Verbinden: wij delen actief kennis en kunde'. En bij het speerpunt: ‘Samenwerking intern en extern binnen de ketenzorg op het gebied van kennisdeling.’

Doe je ook mee?

Voor vragen of opmerkingen kun je me altijd mailen of bellen.

Marjan de Haas, Sr. cliëntbemiddelaar,
locatie Groote & Voorster,
werkdagen dinsdag t/m vrijdag / 0570 698 298 / 06 13 12 75 54