Projecten PW Janssen

20-6-2017, 00:00

Hierbij informeren we jullie over de projecten op PW Janssen met betrekking tot het creëren van extra cliëntenkamers, de vervanging van het zusteroproepsysteem en de plafonds

We willen op korte termijn meer 1-persoonskamers creëren voor onze cliënten. Daarnaast willen we het verpleegoproepsysteem vernieuwen. Omdat door de bekabeling het schrootjesplafond verwijderd moet worden, pakken we ook de verlichting in de gangen aan.

In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

- Door het creëren van extra cliëntenkamers gaan collega’s verhuizen naar een ander kantoor of gaan flexwerken (PW Janssen).

- Door het vervangen van het VOS en de plafonds/verlichting, worden de volgende werkzaamheden verwacht:

Het verwijderen van het oude houten plafond; aanleggen van nieuwe bekabeling; aanbrengen nieuw plafond; aanbrengen van de nieuwe          verlichting; verwijderen van het oude oproepsysteem, nadat het nieuwe in werking is gesteld.

We zijn met de verpleegkundig hoofden en Ivan Witteveen in gesprek hoe we de overlast voor onze cliënten tot een minimum kunnen beperken.

Deze week is gestart met de werkzaamheden ten behoeve van het VOS. Te beginnen op de gangen van de begane grond bij de fysio, de Brink, aansluitend de Overbrink (1e verdieping) en centrale ruimte 2e verdieping (bij de lift).

Tegelijkertijd start ook, ten behoeve van het creëren van de cliëntenkamers, de verhuizing van collega’s.

Na de bouwvak, week 33, vervolgen we gefaseerd de werkzaamheden rond het VOS op de afdelingen. Deze zullen ongeveer 4 weken in beslag nemen, inclusief het creëren van de extra cliëntenkamers en het vervangen van de zachte vloeren.

Namens de werkgroep,

Evelien Bussink, Arco Por en Martijn Bos