Voorstellen

6-7-2017, 10:23
Voorstellen

Mijn naam is Maaike Visscher en ik woon al jaren in de mooie stad Deventer. In mijn vrije tijd geniet ik dan ook graag van alles wat de stad mij en mijn omgeving biedt. Sinds 1997 ben ik in verschillende functies werkzaam geweest bij Zorggroep Solis.

Velen van jullie kennen mij vanuit de activiteitenbegeleiding op verschillende locaties of als vrijwilligerscoördinator op de locatie Spikvoorde. Sinds april werk ik in de functie van vrijwilligerscoördinator op de locaties PW Janssen en het Groote & Voorster. Ik zal hier door het gehele gebouw heen lopen en op verschillende plekken aan het werk zijn.

 

Op locatie Spikvoorde heb ik met veel plezier matches gemaakt tussen vrijwilligers, bewoners en verschillende afdelingen. Daar zijn waardevolle contacten uit ontstaan. Ik heb gemerkt dat veel mensen bereid zijn om hun kwaliteiten te delen met onze bewoners en dat dit van grote waarde voor hen is.

Dit mooie werk mag ik nu verbreden op de locaties PW Janssen en Groote & Voorster. Ik zie ernaar uit om samen met vrijwilligers een passende plek te zoeken, waar jouw helpende hand, een troostende arm of glimlach nodig is en enorm gewaardeerd wordt. Maar ook om mooie verbindingen te leggen en mensen met elkaar in contact brengen. 

 

Maaike Visscher

maaike.visscher@zorggroepsolis.nl

06-82963059