Nieuwe manier van werken voor de vrijwilligerscoördinatoren:

6-7-2017, 00:00
Nieuwe manier van werken voor de vrijwilligerscoördinatoren:

Op PW Janssen is zoals je weet Jenny met pensioen gegaan. Maaike Visscher is nu coördinator van de vrijwilligers geworden. Ze zal in deze functie gaan zorgen voor de werving en plaatsing van vrijwilligers. Ze zal nauw samenwerken met de contactpersonen van de afdelingen en de activiteitenbegeleiding, welke je aanspreekpunt zijn als vrijwilliger. Tevens gaat ze deze functie ook vervullen op G&V.

Jantina Oplaat gaat deze functie op de locatie Spikvoorde, St. Jurriën en De Bloemendal vervullen. Ze zal nauw samenwerken met de contactpersonen en de activiteitenbegeleiding van deze locaties.
 

Wij vinden het geweldig wat vrijwilligers betekenen voor de bewoners! Samen met elkaar kunnen wij veel voor elkaar en anderen betekenen.
 

 

Waar zijn Maaike en Jantina te vinden?
Wij werken op verschillende locaties en de wijk. Ook gaan wij, net als andere disciplines flexen. Dat betekent dat wij geen vaste werkplek hebben op de locaties.

De recepties van de diverse locaties weten op welke plek wij aan het werk zijn. Zij kunnen jullie dan doorverbinden. Mochten jullie ons willen zien dan vragen we jullie om een afspraak te maken zodat we op de goede locatie zijn en ruimte in onze agenda hebben voor je.

 

 

Jantina Oplaat                                                                                 Maaike Visscher

jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl                                               maaike.visscher@zorggroepsolis.nl
06-34189032                                                                                   06-82963059