Uitnodiging voor deelname projectteam medewerkers onderzoek.

12-7-2017, 00:00

Medewerkers tevredenheid is een belangrijk thema binnen Solis. Medewerkers zijn immers de motor van onze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten hoe medewerkers het werken bij Solis ervaren.


In het verleden deden wij mee aan het landelijke onderzoek van Actiz, maar de ervaringen  daarmee lieten te wensen over. Zo duurde het bijvoorbeeld erg lang voordat de uitslag van het onderzoek binnen was, waardoor we weinig met de resultaten konden doen. 

Vanaf dit najaar gaan we het daarom echt anders doen. In samenwerking met Effectory, gaan we structureel de meningen en feedback van alle Solis medewerkers in kaart brengen. We willen jullie ideeën benutten om wendbaar, innovatief en klantgericht te worden.

Om dit proces vorm en inhoud te geven, hebben we een voorbereidingsgroep nodig, die o.a. gaat kijken welke onderwerpen we willen opnemen in het medewerkers onderzoek. Kortom: het medewerkers onderzoek wordt van, voor en door medewerkers. 

Vind je het leuk om hierover mee te denken in de voorbereidingsgroep? Meld je dan aan bij Hans van Beek. (hans.vanbeek@zorggroepsolis.nl)

Gezien de aankomende vakanties hebben we de eerste bijeenkomst van het voorbereidingsgroep alvast gepland. Deze zal plaatsvinden op:

 

woensdag 6 september a.s. van 13:30 uur tot uiterlijk 15:00 uur; locatie: Fitzpatrickzaal, in P.W. Janssen, Hermelijn 2.

 

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de voorbereidingsgroep, dus meld je snel aan!

 

Hans van Beek

Jacqueline Frederiks

Laura van Sluijs