Solis is jarig en daarom geven we een feestje!

22-8-2017, 08:36
Solis is jarig en daarom geven we een feestje!

 

 

Zoals jullie weten bestaat Solis dit jaar 750 jaar. Natuurlijk hoort er een feestje bij zo’n uniek jubileum. Daarom gaan we op 28 september een gezellige feestavond organiseren voor alle vrijwilligers met daarbij een BBQ.

 

Je bent welkom vanaf 18.00 uur op het grote terrein tegenover PW Janssen en we zullen stoppen rond 22.30 uur. Op het terrein komt een feesttent te staan, dus mocht het weer ons een beetje in de steek laten dan zitten we toch droog en warm. Het parkeerterrein van PW Janssen wordt gereserveerd voor vrijwilligers die met de fiets komen. Parkeergelegenheid voor auto’s is te vinden achter De Scheg, en vanaf daar zullen onze busjes op en neer rijden naar- en van de feesttent.

Omdat we op de feestavonden een BBQ organiseren is het erg handig als we weten of je komt. Daarom vragen we je om je in te schrijven via de link (http://zorggroepsolis.nl/aanmelding-vrijwilligersfeest-28-september). Dan weten we zeker dat er voldoende te eten en te drinken is voor iedereen. Als je je hebt ingeschreven dan ontvang je een automatische bevestiging per email. Deze moet je uitprinten en meenemen, dit is namelijk je toegangsbewijs.

 

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij:

Maaike Visscher (maaike.visscher@zorggroepsolis.nl) of

Jantina Oplaat (jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl)

Telefoonnummer: 0570 – 698 200

 

 

We hopen je op 28 september te zien!

 

 

Met vriendelijke groet,

Peter Smoorenburg, bestuurder Zorggroep Solis

mede namens de jubileumcommissie