Interne verhuizing Diepenveenseweg

20-11-2015, 00:00

In de afgelopen periode is er verschillende keren gesproken over een eventuele verhuizing van de Diepenveenseweg. We hebben hierbij goed moeten kijken wat praktisch haalbaar is, en financieel ook nog voordeel oplevert. Er is nu een voorlopige oplossing gevonden.

Per 1 december a.s. wordt de huur van de tweede verdieping van de Diepenveenseweg opgezegd. Na flink gepuzzel blijkt dat – met wat verschuivingen in de andere kantoren – alle collega’s binnen de eerste twee verdiepingen geplaatst kunnen worden. En dat levert natuurlijk een flinke bezuiniging op. Op dit moment wordt er gekeken of er ook nog een aantal collega’s zouden kunnen verhuizen naar PW Janssen.

De leslokalen en vergaderzalen kunnen indien noodzakelijk per dagdeel gehuurd worden, in elk geval tot februari. Op het moment dat er een andere huurder wordt gevonden zullen deze ruimten alsnog zo snel mogelijk ontruimd moeten worden.

In de komende dagen zullen de medewerkers van de Diepenveenseweg via Arco Por informatie ontvangen over de coördinatie van de verhuizing en wie in welk kantoor geplaatst gaat worden.