Meld je aan voor het opplustraject VZ naar VZ-IG

1-12-2015, 13:43

Donderdagavond 26 november is er een informatieavond geweest waarbij verzorgenden informatie hebben gekregen over het opplustraject voor een volwaardig en erkend VZ-IG diploma.

 

De zorg wordt steeds complexer en de overheid, zorgverzekeraars en het Zorgkantoor stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van zorg. Zowel binnen Solis als binnen andere zorginstellingen is de norm voor verzorgende VZ-IG. Deelname aan dit opplustraject is niet verplicht, maar op termijn kan het zijn dat je met een oud diploma niet langer inzetbaar bent als verzorgende. Vanuit het management het dringende advies om deel te nemen, aan jou de keuze om een goede afweging te maken.

Heb jij je nog niet opgegeven voor deelname, doe dit dan uiterlijk vrijdag 4 december via een mail naar Jacqueline Frederiks, waarin je je naam, geboortedatum en afdeling vermeld.

Heb je je al aangemeld tijdens de informatieavond, of heb je Jacqueline inmiddels gemaild, dan moet je je ook nog inschrijven via de website van ROC Aventus. Dit kan vanaf 10 december.

Lees hier meer informatie over het opplustraject.