Geef jouw mening! Doe mee aan het vrijwilligerstevredenheidsonderzoek.

18-3-2015, 11:42
Geef jouw mening! Doe mee aan het vrijwilligerstevredenheidsonderzoek.

Tevreden vrijwilligers zijn van groot belang voor onze organisatie. Zonder de enthousiaste inzet van vrijwilligers zouden tal van belangrijke werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden Deze maand worden al onze vrijwilligers uitgenodigd om mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek.

We proberen op deze manier een goed beeld te krijgen van hoe vrijwilligers het werken bij onze organisatie ervaren. We krijgen zo inzicht in de motivatie en we hopen een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de onderwerpen waarover je tevreden bent, of waar wij nog verbeteringen kunnen aanbrengen.

Online Onderzoek

Medio april ontvangen alle vrijwilligers een e-mail van Facit* met een link naar een online onderzoek. Als je niet beschikt over een mailadres dan ontvang je een brief met een schriftelijke vragenlijst. We hopen dat alle vrijwilligers de vragenlijst willen invullen. Het onderzoek bestaat uit een lijst met vragen over verschillende onderwerpen waarmee je als vrijwilliger te maken hebt. Het invullen hiervan kost je ongeveer een kwartier. De vragenlijst kan na het invullen gratis worden retour gezonden naar Facit.

Anoniem

Facit zal alle antwoorden strikt vertrouwelijk behandelen. Zorggroep Solis krijgt alleen een samenvatting te zien van de resultaten. Antwoorden van individuele personen worden door Facit geanonimiseerd.

Voor vragen over het onderzoek kun je terecht bij het onderzoekssecretariaat van Facit, via telefoonnummer 0251- 860 226 of cq@facit.nl, maar natuurlijk ook bij Jenny Osinga en Jantina Oplaat.

*Facit is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat het onderzoek voor Zorggroep Solis uitvoert.