Ik ga meer bewegen!

21-1-2016, 08:15
Ik ga meer bewegen!

Dat is het meest genoemde goed voornemen in het nieuwe jaar!. Om je te ondersteunen met deze uitdaging biedt Ortis alle medewerkers en vrijwilligers van Zorggroep Solis de kans om voordelig kennis te maken met onze hardloopanalyse.

Door middel van geavanceerde videobeelden wordt je loopstijl geanalyseerd door een gespecialiseerde fysiotherapeut; Ingrid Enderink. Je ontvangt direct een passend loopadvies en voorkomt blessures. Denk hierbij aan pijnlijke voeten, knieklachten, heupklachten, maar ook rugklachten kunnen voorkomen.

Daarnaast horen we vaak dat de hardlopers ervaren dat ze makkelijker kunnen lopen en dus ook nog hun PR verbeteren!

De begeleiding bestaat uit een analyse en in ieder geval 2 maal een follow up om de vooruitgang te monitoren.

De normale prijs voor de intake is 50 euro, maar ben je medewerker of vrijwilliger van Solis dan krijg je bij aanmelding in de maanden januari en februari 2016 50% korting en betaal je slechts 25 euro! De follow up bijeenkomsten kosten 30euro per keer.  

Heb je al bestaande klachten/blessures dan kom je wellicht in aanmerking voor een vergoeding voor fysiotherapie middels je aanvullende verzekering. Hiervoor kunnen we dan natuurlijk ook andere behandelmethoden toepassen zoals manuele therapie of dry needling.

Locatie: Rielerenk (Brinkgreventerrein) of onze praktijk in Laren.

.Je kunt je aanmelden via:

Afsprakenbureau@zorggroepsolis.nl

0570-685899

 

Zie voor meer informatie ook onze website:www.ortistherapeuten.nl

http://ortistherapeuten.nl/therapieen/2422/ortis-blessure-preventie-hardlopen