NLdoet

9-3-2016, 10:52
NLdoet

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 en 12 maart 2016 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

De afgelopen editie waren zo’n 300.000 Nederlanders actief bij ruim 7.600 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen als groep
Vele handen maken licht werk. Dus waarom doet u niet mee als groep? Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.

(Bron: NLdoet)

De locaties PW Janssen en De Bloemendal doen ook dit jaar mee.
Wilt u nog mee doen?
Bij De Bloemendal kunt u zich nog aanmelden om mee te gaan wandelen op vrijdagmiddag 11 maart.
Vertrek 14.30 uur vanaf De Bloemendal. Wilt u ondersteunen dan kunt u zich nog aanmelden via (0570) 689 400. U kunt dan vragen naar Saron Streuper.
Het weer wil zonnig en droog zijn dus gezellig er samen op uit!

En kom gerust ook eens kijken op PW Janssen wat ze daar doen.    
Vrijdag komen er vijf studenten die samen met de bewoners de planten in de plantenbakken verpoten en vernieuwen. Er wordt een gezellige dag van gemaakt. Ook komen er 3 heren die de tuinstoelen uit de opslag halen, schoonmaken en terug plaatsen op diverse terrassen, als de cliënten dan buiten zit hebben ze schoonmeubilair en mooie planten om naar te kijken. Mocht u nog willen ondersteunen? Bel Jenny Osinga, (0570) 698 200 en vraag naar de mogelijkheden.