Verzorgingshuis

Spikvoorde bestaat uit 51 ruime eenpersoonsappartementen en 10 tweepersoonsappartementen. De verzorgingsappartementen liggen op de eerste en tweede verdieping en hebben een prachtige lichtinval.

Elk appartement heeft een woonkamer, een aparte slaapkamer, een kleine berging en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de begane grond is een groot restaurant, waar bewoners kunnen genieten van de maaltijd à la carte, een kopje thee of een tijdschrift lezen aan de grote leestafel.

Rondleiding
Wij geven u graag een rondleiding. U kunt dan onder meer een appartement en de recreatieruimte bekijken. U ziet welke activiteiten wij organiseren. Als u wilt kunt u een hapje mee eten, om zo letterlijk de sfeer te proeven. Heeft u interesse in een rondleiding, dan kunt u een afspraak maken via de afdeling cliëntbemiddeling.

Eerstverantwoordelijk verzorgende
Als u bij ons komt wonen, krijgt u een eigen eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV'er). Dat is degeen met wie u de dagelijkse gang van zaken en uw zorgvragen kunt bespreken.

Activiteiten
De activiteitenbegeleider bespreekt met u uw wensen voor dagbesteding als u bij ons komt wonen. We proberen zoveel mogelijk uw activiteiten voort te zetten, zoals u dat gewend was voordat u in Spikvoorde kwam wonen.

Kwaliteit
Zorggroep Solis is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ. Dit geeft aan dat wij voldoen aan alle voorwaarden om optimale en verantwoorde zorg te kunnen leveren.