Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Maak kennis met Solis

Voor veel ouderen wordt het vermogen om hun eigen leven zo lang mogelijk zelf vorm te geven steeds belangrijker. Solis helpt daar al 750 jaar bij. Onze woonzorgcentra zijn bij uitstek geschikt als wijkvoorziening en daarnaast als thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Het zorgcentrum in nabijheid biedt een gevoel van veiligheid. De woonzorgcentra van Solis zijn centraal gelegen in de verschillende wijken. Wijkbewoners kunnen daarnaartoe voor een maaltijd of voor ontspanning. Het zijn ontmoetingsplaatsen dichtbij. En als het thuis echt niet langer kan dan verhuist men binnen de eigen wijk naar een veilige plek die men al kent.

750 jaar ervaring in de zorg

Al sinds 1267 staan de medewerkers van Solis 24 uur per dag klaar voor iedereen die zorg nodig heeft in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Van jong tot oud, van kinderthuiszorg tot specialistische zorg in de laatste levensfase. Met vele diensten en mogelijkheden bieden we een helpende hand. Al 750 jaar lang.

Naar geschiedenis Solis

Sterk geworteld in Deventer

We helpen u vanuit verschillende zorg- en therapielocaties. Waar cliënten zelfstandig wonen, maar met alle voorzieningen voorhanden. Met meerdere locaties in Deventer is er altijd de mogelijkheid om dichtbij huis allerlei zorg- en therapievormen te ontvangen.

Naar het huizenoverzicht

Ruim duizend medewerkers met hart voor de zorg

Solis heeft meer dan duizend gepassioneerde zorgverleners, die voor u klaar staan met professionele en persoonlijke hulp. Ieder vanuit eigen kennis en kunde, maken onze collega’s elke dag persoonlijke zorg mogelijk.

Naar werken bij Solis

Zorgspecialisaties voor iedereen

Solis staat voor u klaar met hulp in de breedste zin van het woord. Met allerlei zorgspecialisaties biedt Solis de juiste zorg voor iedere hulpvraag. Geleverd door deskundige verplegers, therapeuten, verzorgers en vrijwilligers, die zich met hart en ziel voor u inzetten.

Naar overzicht diensten Solis

Het verhaal van ...
Frits Wagenaar
Als ik iets verkeerds eet, reageert mijn lichaam hier gelijk op met heftige uitslag door de medicijnen die ik slik. Dankzij de hulp van mijn diƫtiste heb ik nu een eigen voedingsschema. Sindsdien heb ik bijna geen klachten meer.
Lees alle verhalenLees alle verhalen