Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Solis thuiszorg

Indien u professionele (huishoudelijke)hulp, verzorging en/of verpleging thuis nodig denkt te hebben kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze cliëntbemiddelaars via tel.: (0570) 698 298 of email: clientbemiddeling@zorggroepsolis.nl. Onze wijkverpleegkundige komt bij u thuis om samen met u te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen. Heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld wassen en aankleden of uw medicijnen innemen dan overleggen we hoe we dit samen gaan doen en op welk moment van de dag dit kan plaatsvinden. Ook brengen we in kaart wie er in uw omgeving is die u kan helpen met bijvoorbeeld boodschappen of de was en adviseren u hierin.

Adresgegevens

Hermelijn 2
7423 EJ Deventer

(0570) 698 298

Plan een rondleidingPlan een rondleiding
De zorgverleners hier zijn mijn steun en toeverlaat
Truus Wagelaar

Waarom hebben andere bewoners voor Solis thuiszorg gekozen?

Laat u overtuigen

 • Vertrouwd team
 • Specialistische verpleegkundigen
 • Zorg dichtbij
 • Onderdeel van een grote zorgorganisatie
 • Altijd een woonzorgcentrum in de buurt
 • Zorg direct geregeld
 • Vertrouwd team
 • Specialistische verpleegkundigen
 • Zorg dichtbij
 • Onderdeel van een grote zorgorganisatie
 • Altijd een woonzorgcentrum in de buurt
 • Zorg direct geregeld
Het verhaal van ...
Truus Wagelaar
Ik heb het zwaar met het verlies van mijn man. Maar door het luisterend oor van de hulpverleners en alle steun van de vriendelijke medebewoners, voel ik mij erg gesteund. Het is fijn om regelmatig te praten met iemand die écht luistert en het beste met je voor heeft.
Lees alle verhalenLees alle verhalen

Veelgevraagde antwoorden

Kan ik terecht op een eigen eenpersoons (slaap)kamer?

U kunt in veel van onze woonzorgcentra uw eigen eenpersoons (slaap)kamer krijgen. Bekijk de omschrijvingen van alle locaties om exact te weten in welke woonzorgcentra.

Bevinden de woonzorgcentra van Solis zich in of nabij een groene omgeving?

Sommige van onze locaties bevinden zich in een groene omgeving, andere bevinden zich in een stadse omgeving. Wel beschikt iedere locatie over een tuin, waar bewoners een frisse neus kunnen halen. Bekijk de omschrijvingen van onze locaties voor meer informatie.

 

Bevinden de woonzorgcentra van Solis zich dicht bij het centrum?

Sommige van onze locaties bevinden zich in of nabij het centrum. Bekijk de omschrijvingen van onze locaties om te weten welke.

Ik wil graag in dezelfde wijk blijven wonen. Is dit mogelijk?

Het is in de meeste gevallen mogelijk om in dezelfde wijk te blijven wonen als u besluit te verhuizen naar een woonzorgcentrum van Solis. Met veel verschillende locaties in Deventer is er altijd een woonzorgcentrum bij u in de buurt.

Mijn partner en ik willen samen onder één dak blijven wonen. Is dit mogelijk?

Het is voor u en uw partner in de meeste gevallen mogelijk om samen te blijven wonen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden neemt u contact op met onze cliëntbemiddelaars.

Plan een vrijblijvende rondleiding

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding in één van onze woonzorgcentra om er de sfeer te proeven? Maak dan hier een online afspraak.

Solis thuiszorg
Almen paramedisch centrumDe BloemendalDe Bloemendal paramedisch centrumGroote & VoorsterGroote & Voorster paramedisch centrumHospice De WindeLaren paramedisch centrumPW JanssenPW Janssen paramedisch centrumRielerenk paramedisch centrumSolis thuiszorgSpikvoordeSpikvoorde paramedisch centrumSt Jurriën

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.