Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

St Jurriën

Wooncomplex St. Jurrien telt  32 verpleeghuisappartementen met eigen keuken en sanitair. Het appartement is in te richten met uw eigen meubilair, zoals u dat wilt. Iedere etage heeft een gezellige woonkeuken, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten wanneer zij dat zelf wensen. “Je eigen huis in het verpleeghuis”. 

Daarnaast telt St. Jurrien 79 appartementen waar u zelfstandig kunt wonen met goede zorg binnenhandbereik.

Gelegen in een prachtige groene omgeving met een fraaie vijver is woonzorgcentrum St. Jurriën een uitnodigend complex. Het is centraal gelegen in de wijk Zandweerd. Door de aanwezigheid van een divers activiteitenprogramma dat aangeboden wordt tegen een kleine vergoeding valt er genoeg te beleven. Zowel voor de bewoners van St. Jurriën als voor de wijkbewoners. Verschillende maatschappelijke organisaties zijn betrokken bij het opzetten van allerlei faciliteiten en activiteiten. Zo is St. Jurriën een gezellige en levendige plek voor iedereen.

Indien u op zoek bent naar een zelfstandige woning met de mogelijkheid om thuiszorg te ontvangen, of u heeft interesse in een van de verpleeghuisappartementen, dan kunt u contact opnemen met onze cliëntbemiddelaars via (0570) 698 298 of clientbemiddeling@zorggroepsolis.nl.

De cliëntenraad

Als oma niet voor zichzelf kan spreken, doe jij dat dan? Dat kan als je lid wordt van een cliëntenraad van Solis. Een cliëntenraad is een groep mensen die de gemeenschappelijke belangen van de cliënten behartigt. Dit kan door in gesprek te gaan met de zorgverleners, managers, bestuurders, maar ook met cliënten, mantelzorgers en familieleden. Als lid van de cliëntenraad praat je mee, denk je mee en adviseer je over alles wat voor oma en alle andere cliënten belangrijk is. Je bent een onafhankelijke en kritische gesprekspartner die serieus wordt genomen. Ook mag je je mening geven of met ideeën komen over hoe het dagelijkse leven van oma en alle andere cliënten beter kan. Kortom, je kunt daadwerkelijk iets betekenen als het gaat om het welzijn en de kwaliteit van zorg voor oma en alle andere cliënten.

Spreek jij voor oma?
Dan is het belangrijk om te weten wat wij van je verwachten.
Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar:

CLW Zandweerd, locatie St Jurriën
ClientenraadSt.Jurriën@zorggroepsolis.nl

Algemeen e-mailadres:
oma@zorggroepsolis.nl

Adresgegevens

P.C. Hooftlaan 97
7412 PL Deventer

(0570) 698 298

Plan een rondleidingPlan een rondleiding
Ik ken geen dankbaarder werk dan iedere dag voor mensen zorgen.
Maartje Franken

Waarom hebben andere bewoners voor St Jurriën gekozen?

Laat u overtuigen

 • Gelegen in een rustige wijk
 • Grote tuin met vijver en wandelpaden
 • Volledig vernieuwde etages
 • Eigen appartement in het verpleeghuis met eigen keuken en sanitair
 • Op loopafstand van het winkelcentrum
 • Divers activiteitenprogramma
 • Ruime driekamerwoningen van 40 m2
 • Gezellig trefpunt voor jong en oud
 • Heerlijke maaltijden
 • Eigen bibliotheek
 • Vertrouwd zorgteam dichtbij
 • Gelegen in een rustige wijk
 • Grote tuin met vijver en wandelpaden
 • Volledig vernieuwde etages
 • Eigen appartement in het verpleeghuis met eigen keuken en sanitair
 • Op loopafstand van het winkelcentrum
 • Divers activiteitenprogramma
 • Ruime driekamerwoningen van 40 m2
 • Gezellig trefpunt voor jong en oud
 • Heerlijke maaltijden
 • Eigen bibliotheek
 • Vertrouwd zorgteam dichtbij
Het verhaal van ...
Truus Wagelaar
Ik heb het zwaar met het verlies van mijn man. Maar door het luisterend oor van de hulpverleners en alle steun van de vriendelijke medebewoners, voel ik mij erg gesteund. Het is fijn om regelmatig te praten met iemand die écht luistert en het beste met je voor heeft.
Lees alle verhalenLees alle verhalen

Veelgevraagde antwoorden

Kan ik terecht op een eigen eenpersoons (slaap)kamer?

U kunt in veel van onze woonzorgcentra uw eigen eenpersoons (slaap)kamer krijgen. Bekijk de omschrijvingen van alle locaties om exact te weten in welke woonzorgcentra.

Bevinden de woonzorgcentra van Solis zich in of nabij een groene omgeving?

Sommige van onze locaties bevinden zich in een groene omgeving, andere bevinden zich in een stadse omgeving. Wel beschikt iedere locatie over een tuin, waar bewoners een frisse neus kunnen halen. Bekijk de omschrijvingen van onze locaties voor meer informatie.

 

Bevinden de woonzorgcentra van Solis zich dicht bij het centrum?

Sommige van onze locaties bevinden zich in of nabij het centrum. Bekijk de omschrijvingen van onze locaties om te weten welke.

Ik wil graag in dezelfde wijk blijven wonen. Is dit mogelijk?

Het is in de meeste gevallen mogelijk om in dezelfde wijk te blijven wonen als u besluit te verhuizen naar een woonzorgcentrum van Solis. Met veel verschillende locaties in Deventer is er altijd een woonzorgcentrum bij u in de buurt.

Mijn partner en ik willen samen onder één dak blijven wonen. Is dit mogelijk?

Het is voor u en uw partner in de meeste gevallen mogelijk om samen te blijven wonen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden neemt u contact op met onze cliëntbemiddelaars.

Activiteiten

22
Woensdag 22 januari, hele dag (gratis)
22
Woensdag 22 januari, 09:00 tot 11:00 (gratis)
22
Woensdag 22 januari, 10:00 tot 16:00 (kosten: € 2,00 exclusief materiaalkosten)
23
Donderdag 23 januari, hele dag (gratis)
23
Donderdag 23 januari, 10:00 tot 11:30 (gratis)

Plan een vrijblijvende rondleiding

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding in één van onze woonzorgcentra om er de sfeer te proeven? Maak dan hier een online afspraak.

St Jurriën
Almen paramedisch centrumDe BloemendalDe Bloemendal paramedisch centrumGroote & VoorsterGroote & Voorster paramedisch centrumHospice De WindeLaren paramedisch centrumPW JanssenPW Janssen paramedisch centrumRielerenk paramedisch centrumSolis thuiszorgSpikvoordeSpikvoorde paramedisch centrumSt Jurriën

Bel mij terug

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Laat dan hier een terugbelverzoek achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.