Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

4000 bezoekers op Vrijetijdsmarkt

Donderdag 11 september

De achtste 'Vrijetijdsmarkt Deventer' in de Lebuïnuskerk heeft dit jaar volgens de organisatoren circa 4000 bezoekers getrokken. De bemensing van de promotiestand van Will en Zorggroep Solis kan dit beaamen. Zij waren er bij!

Het was een drukbezochte informatie- en presentatiemarkt. Er waren een kleine honderd kramen en infostands opgesteld en de dag werd daarnaast opgeluisterd met tal van demonstraties en mini-optredens.

Zorggroep Solis en Will waren met een infostand present. Doelstelling van onze aanwezigheid op de markt was het interesseren van bezoekers voor vrijwilligerswerk bij Will of Zorggroep Solis en het onder de aandacht brengen van activiteiten in onze woonzorgcentra. De locatie van de stand was direct bij een van de drie ingangen, zodat bezoekers bij binnenkomst direct 'welkom geheten' werden door Will en Zorggroep Solis. 

Er zijn veel gesprekken gevoerd met bezoekers die geïnteresseerd waren in vrijwilligerswerk of gewoon wilden weten wat wij doen en wie we zijn. De dag werd met een tevreden gevoel afgesloten.

Deel dit nieuwsbericht: