Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Ruim 500 bezoekers tijdens wijkfeest Borgele Platvoet

Donderdag 11 september

Op 10 september werd het eerste wijkfeest van Borgele Platvoet gehouden in de tuinen van woonzorgcentrum De Bloemendal, onderdeel van Zorggroep Solis. Woensdagmiddag hebben zo’n 500 bezoekers het evenement bezocht. Vele mensen trokken langs de kramen en activiteiten. Het weer zat mee en de organisatie had alles in huis gehaald om het evenement te laten slagen. De bewoners van de wijk Borgele Platvoet kijken terug op een heerlijke dag.

Het boogschieten en schminken waren een groot succes en de lekkere hapjes en drankjes vonden gretig aftrek. De kleedjesmarkt en informatiekramen werden goed bezocht. Bewoners van woonzorgcentrum De Bloemendal, wijkbewoners, familie, vrienden en professionals hebben genoten. Zelfs wethouder Jan Jaap Kolkman moest eraan geloven en raden hoeveel suikerklontjes er in een drankje zaten.

Coryne Noordhoek, locatiemanager De Bloemendal en organisator, hoopt op net zulk mooi weer voor volgend jaar. “Het was een fantastisch feest en het smaakt naar meer. De bewoners van De Bloemendal vinden het namelijk hartstikke leuk om kennis te maken met mensen uit de wijk Borgele Platvoet.”

Deel dit nieuwsbericht: