Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Gratis workshops dementie

Donderdag 11 september

Ondernemers, winkelpersoneel, familie, vrienden, kennissen en buurtgenoten van mensen met dementie; u bent van harte uitgenodigd voor de gratis workshops dementie. 

In Deventer wonen ruim 1500 mensen met dementie. In het dagelijks leven komt u hen overal tegen. Ook zij gaan naar de bank, de kapper of drinken een kopje kof¬ e op een terras. Ze maken een wandeling in het bos of posten een brief twee straten verderop. Soms merkt u dat er iets niet pluis is. Dit gedrag kan u in verwarring of verlegenheid brengen. Wat moet u dan zeggen of doen?

Tijdens de workshops krijgt u informatie over dementie. Tevens krijgt u tips hoe u kunt reageren in onverwachte situaties. Aanmelden is niet nodig. 

Dinsdag 16 september

Workshop 'Uw klant vergeet steeds haar portemonnee, wat nu?'
Voor ondernemers en winkelpersoneel

In uw drogisterij zoekt een mevrouw de bloemkool. Een gast in uw restaurant drinkt uit het bloemenvaasje in plaats van uit het wijnglas. Uw klant weet zijn pincode niet meer. 


19.00 - 20.00 uur in woonzorgcentrum Groote & Voorster, Smedenstraat 117
 

Donderdag 18 september

Workshop 'Uw buurman is steeds zijn sleutels kwijt, wat nu?'
Voor vrienden, familie en buurtgenoten

De buurman staat voor de derde keer bij u voor de deur en denkt dat het zijn huis is. De buurvrouw staat bij de barbecue om het vlees om te draaien maar zet weet nie wat ze moet doen. De overbuurman loopt in zijn zwembroek terwijl het maar 11 graden is. 

19.00 - 20.00 uur in woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Hermelijn 2.

Deel dit nieuwsbericht: