Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

PW Janssen glunderende bewoners: genieten!

Maandag 29 september

De landelijke burendag werd dit jaar gehouden op zaterdag 27 september. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen deed, net als voorgaande jaren, natuurlijk weer mee. Ook van de partij waren de vrijwilligers van het team Commercie van Deventer Werktalent en Sallcon Werktalent! Lies Phillipo, Marc van Zanten, Ingrid Dalhuisen en Renate Smit hebben zich deze middag voor onze bewoners ingezet! 

Verschillende spelactiviteiten in de tuin

Lies Phillipo: “Met een lekker kopje koffie en een lekkernij werden wij hartelijk ontvangen door vrijwilligerscoördinator Jenny Osinga. Na een korte uitleg van de dag en onze taak hebben wij de bewoners van hun kamers opgehaald en met hen een tour langs de verschillende spelactiviteiten in de tuin gedaan. Samen met de bewoners hebben wij meegedaan aan activiteiten zoals ballen gooien, eendje vangen en een rolstoelrace. We hebben lekker in de tuin gezeten en gekletst met de bewoners onder het genot van een koud glaasje ranja, haring en ijs. Er was een Rad van fortuin waar je prijzen kon winnen. De kinderen van de scholen uit de buurt liepen met hun mooie tekeningen rond. Het was een middag voor jong en oud. De bewoners waren heerlijk aan het genieten. De BBQ was ook een succes! De hamburgers en de worstjes werden gretig afgenomen”. 

Renate Smit: “Wij hebben erg genoten, maar het meest nog van de blije gezichten van de bewoners. De volgende keer is Deventer Werktalent en Sallcon Werktalent zeker weer van de partij!”

 

Deel dit nieuwsbericht: