Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Goeie deals tijdens Deventer Beursvloer

Woensdag 29 oktober

Vijftig vrijkaarten voor het 60+ theaterprogramma in de Deventer Schouwburg en diverse teams van o.a. het Groenbedrijf en Aannemer Haafkes Veldwachter die zich voor onze bewoners willen inzetten! De opbrengst van een uurtje Deventer Beursvloer. Maar er is meer. Wegener Media, Curves, Deventer Energie en GA Eagles gaan zich ook inzetten voor onze Zorggroep. Dit alles in het kader van een stuk maatschappelijke betrokkenheid.

Wij, maar vooral onze cliënten zijn hier ontzettend blij mee! In de loop van dit jaar en begin volgend jaar zullen de matches 'vorm krijgen' en zal hier ook de nodige publiciteit aan gegeven worden.

De 9e Beursvloer Deventer vond gisteren plaats in de GA Eagles Business Lounge en leverde maar liefst 120 matches op die samen een waarde vertegenwoordigen van ruim € 90.000,-!  Op de beursvloer komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om tot een zogenoemde ‘match’ te komen. Die ‘match’ wordt gebaseerd op kennis, diensten of goederen die vanuit het bedrijfsleven worden aangeboden aan de organisaties die dit hard nodig hebben. Zij leveren op hun beurt een tegenprestatie.

 

Deel dit nieuwsbericht: