Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Ervaar de mooie tuin aan de achterzijde van PW Janssen!

Donderdag 8 september

Prachtig hè, de nieuwe tuin met terras aan de voorkant van PW Janssen. Op mooie dagen kun je er lekker zitten onder een blauwe parasol. Maar weet u ook dat PW Janssen een prachtige tuin aan de achterzijde heeft? De tuin achter heeft wellicht nog meer te bieden dan de tuin en het terras voor!

De achtertuin is te bereiken door vlak voor afdeling OXE de deur naar buiten te nemen, of door de achteruitgang te nemen (richting de Wezel). De tuin beschikt over verschillende zitjes waar een kopje koffie gedronken kan worden. Maar er is meer.
De tuin beschikt namelijk ook over een gedeelte met beweegtoestellen. Zo kunt u heerlijk buiten oefenen.

Heeft u een passie voor groen? De achtertuin heeft een grote kas waar bewoners en hun familie/mantelzorgers gebruik van mogen maken.
In de achtertuin is ook een wandelpad aangelegd (ook geschikt voor mensen in een rolstoel). Als u het pad volgt vanaf afdeling OXE, dan loopt u door de achtertuin, langs de terrassen, de kas en de beweegtoestellen, naar de dierenweide, de vogels en de jeu de boules baan, waarna u aan de achterkant het PW Janssen weer in te kunt lopen (of andersom).

Voor mensen die graag wat verder wandelen is de achtertuin ook een goed beginpunt. Via de achtertuin kunt u namelijk langs de Wezel lopen om uiteindelijk bij de Ulebelt uit te komen.

Mocht u even willen rusten, er staan genoeg stoelen en bankjes in de tuin om even te gaan zitten en uit te rusten.
De tuin is er niet alleen voor bewoners van het PW Janssen, ook voor familie is het een prettige plek en kleinkinderen kunnen er hun energie kwijt.

De achtertuin is klaar voor de zomer. Komt u de tuin bewonderen en gebruiken?! De tuin is er voor u!

Deel dit nieuwsbericht: