Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Terras aanleggen voor de volière.

Woensdag 23 november

In het voorjaar van 2016 was er de “Deventer Beursvloer”, bedrijven en organisatie komen bij elkaar en bieden hulp aan elkaar, de inzet van dit alles gaat om medewerkers van bedrijven of organisaties iets voor elkaar gaan doen maar waar wel een tegenprestatie tegen over moet staan.

De kosten worden beschreven maar niet daadwerkelijk betaald.

Eind van de middag wordt er een groot bedrag genoemd door de burgemeester. Dit bedrag is voor alle afspraken, die die middag zijn gemaakt.

Het Groenbedrijf en Stichting Natuur Anders boden samen aan dat zij met hun medewerkers een terras wilden aanleggen voor de volière, zodat de bewoners met of zonder bezoek de vogels goed kunnen bekijken. Voor de volière lag gras. Dit is voor rolstoelen en rollators niet makkelijk te bereiken.

Maandag 21 en dinsdag 22 november was het zover, de medewerkers en vrijwilligers van de technische dienst van het PW Janssen hebben de speeltoestellen verplaatst en de heren en dame van de genoemde bedrijven hebben maandag het grondwerk gedaan en dinsdag is er een prachtig terras ingelegd. Als alles opgeruimd is komen de heren nog  een keer terug om het gras opnieuw in de zaaien.

De heren hebben zo hard gewerkt dat ze binnen 2 dagen klaar waren. Super! Dank jullie wel!

De tegenprestatie is dat wij dit vermelden in de Colm, op de website van Zorggroep Solis, Intranet en op Facebook.

De volgende Deventer Beursvloer gaan we ons best doen of er mogelijkheden zijn voor een tafel op het terras, zodat het kopje koffie/thee of iets anders hierop geplaatst kan worden.

  

Deel dit nieuwsbericht: