Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Solis Cruise dag 5 Doesburg

Vrijdag 7 november

Donderdag betekende weer een stukje terug richting Deventer. Na een tochtje over de drukke Rijn en het Pannerdens kanaal, bereiken we via de meanderende IJssel Doesburg. We zijn er al mooi op tijd, zodat we lang kunnen genieten van dit mooie hanzestadje. Het weer zit ons mee, zoals eigenlijk de hele week al, dus rondwandelingen worden volop gemaakt. Om die af te sluiten op een terras met warme chocolademelk.

De koks hebben de hele week heerlijk voor ons gekookt. Gemma, Hennie en Geke: hartelijk dank voor de goede zorgen. En ook deze laatste avond aan boord is het diner weer fantastisch. Soep vooraf, als hoofdgerecht kippenpoten met spinazie en bloemkool, en een luxe ijsdessert na. Het optreden van donderdag zijn de Flageolettes. Met hun leuke liedjes weten ze de stemming er goed in te krijgen en de gasten en begeleiders doen volop mee. Een geslaagde afsluiting van een mooie week varen.

Vrijdagochtend gaan we verder naar Deventer. Rond het middaguur verwachten we daar aan het Pothoofd aan te meren. Een week als deze zou niet mogelijk zijn zonder de tomeloze inzet van zorgpersoneel en de begeleiders: iedereen hartelijk dank daarvoor!
Het was een fantastische week en hopelijk hebben we volgend jaar weer de mogelijkheid om zo'n geweldige vakantieweek te regelen!

Deel dit nieuwsbericht: