Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Vrijwilligerscommunity Will op Deventer Marktplein

Dinsdag 11 november

Waardering door de omgeving, een goed imago, een grotere naamsbekendheid, toegang tot nieuwe markten. Het zijn slechts enkele van de vele voordelen van maatschappelijk betrokken ondernemen. Tijdens het Deventer Marktplein vertellen wij ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf van Deventer en omgeving graag meer over de voordelen van MBO.

Deventer Marktplein is hét ondernemersevent om te netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Deze combinatie staat al jaren garant voor een interessant programma, ontdekken van ondernemerskansen en het opdoen van nieuwe netwerkcontacten.

Tegen de goodwill die u krijgt kan geen advertentie op

Vrijwilligerscommunity Will is deze keer aanwezig om het Deventer bedrijfsleven te interesseren voor het goede doel, iets doen voor een ander. Iedereen weet inmiddels dat zorg meer en meer teruggelegd wordt bij de burger zelf en bij zijn en haar mantelzorgers. Het bedrijfsleven kan, door MBO een bijdrage leveren aan het maatschappelijke leven. De investering is niet direct in geld terug te zien, maar op termijn zijn de voordelen talrijk. Denk bijvoorbeeld aan waardering door de omgeving, een goed imago, een grotere naamsbekendheid, onderscheiding van concurrenten, uitbreiding van het netwerk, toegang tot nieuwe markten. Voor het team heeft MBO voordelen in de zin van normen en waarden binnen het team die versterkt worden, de teamspirit die vergroot wordt en de samenwerking tussen medewerkers die versoepelt wordt door gezamenlijke maatschappelijke activiteiten. Kortom, MBO heeft veel voordelen!

'Ff de tuin winterklaar maken, niks bijzonders' - Will, werkt voor elkaar

Deel dit nieuwsbericht: