Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Nieuw meubilair in PW Janssen

Woensdag 19 november

Nieuw meubilair

In de derde week van november was het een drukte van belang in Woonzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen van Zorggroep Solis.

Een grote groep vrijwilligers, medewerkers van Oosterhof en van Zorggroep Solis zijn drie dagen bezig geweest om tafels, stoelen en kasten te verwijderen van alle afdelingen en nieuw meubilair te plaatsen op de verpleegafdelingen, de huiskamers van de dagbehandeling en de ruimten van de paramedische diensten.

Elke dag was iedereen om 7.45 uur aanwezig en is er heel hard gewerkt bewoners en bezoekers zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Voor het oude meubilair waren vrijwilligers aanwezig van de 'Rijssense Oost Europa Commissie'.

De heren hebben er voor gezorgd dat alle meubels vervoerd werden naar Rijssen of Enter. En van hieruit wordt het vervoerd met vrachtwagens ook weer bestuurd door vrijwilligers om ze te vervoeren naar Oost Europa.

De meubels gaan naar een huis voor daklozen in Boedapest, een bejaardentehuis in Roemenië, verschillende kindertehuizen in Roemenië en naar een centrum in de Oekraïne.

Vrijwilligers en medewerkers

Alle afdelingen en andere ruimten in PW Janssen zijn prachtig ingericht, en de oude meubels krijgen een hele goede bestemming.

Deel dit nieuwsbericht: