Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Will

Donderdag 20 november

Deventer Marktplein was dit jaar wederom een succes. Voor het eerst was dit jaar de schouwburg ‘the-place-to-be’ en omgetoverd in een netwerkcentrum met 55 stands en een kleine 2000 bezoekers.

MVO leeft

Bakken vol visitekaartjes, ontelbare stropdassen en een bomvolle parkeergarage. De Deventer Schouwburg was woensdag overladen met zakenmannen en -vrouwen tijdens het jaarlijkse Deventer Marktplein. Een dag waar ondernemend Deventer de kans krijgt te netwerken.

Will, de vrijwilligerscommunity van Zorggroep Solis, was voor het eerst aanwezig bij dit netwerkfestijn. De huidige overheidsmaatregelen in de zorgsector leiden tot grote veranderingen en bezuinigingen in deze branche en daardoor is het meer dan ooit zaak de samenwerking te zoeken met het, lokale, bedrijfsleven. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet zomaar een begrip, het gaat meer en meer leven. Ook initiatieven als de deelmarkt van Deventer Scoort getuigen hiervan.

Samenwerking

Will heeft een dag netwerken achter de rug. De resultaten hiervan worden in kaart gebracht, vervolg aan gegeven en gaan hopelijk leiden tot mooie en waardevolle samenwerking met bedrijven die zich bewust zijn van een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bedrijven die inzien dat we het uiteindelijk allemaal samen moeten doen. Zoals de Rabobank het mooi uit “we hebben allen een aandeel in elkaar”.

Deel dit nieuwsbericht: