Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Muzikaal uitje voor bewoners Spikvoorde

Woensdag 26 november

Het was zondagmiddag 23 november in de kleine zaal van de Deventer Schouwburg. Met vrijkaartjes die tijdens de Deventer Beursvloer door de Deventer Schouwburg waren geschonken aan Zorggroep Solis, waren een tiental bewoners van woonzorgcentrum Spikvoorde gast van de Stichting 60+-Theater.

Het muziektheater Apeldoorn gaf een snufje operette, een snufje schlager, een flinke snuf musical (fragmenten uit Titanic, dat de groep volgend jaar uitgebreider op het repertoire neemt), een snufje sentiment (het lieflijke wiegelied Rumah Sahay), en na de pauze een flinke dosis plat Amsterdamse Jordaangein.

Heerlijke middag 

Reacties van de bewoners waren zeer positief “een genot om naar te luisteren”, “wij hebben ons kostelijk vermaakt”, ‘met genoegen gekeken en geluisterd”, “in geen tijden zo’n heerlijke middag gehad” en “ik ben met een glimlach op mijn gezicht naar huis gegaan’.

Theater 60+ had een open en vriendelijk ontvangst. Iedereen werden prettig begeleid naar hun stoelen op de eerste rij. Het was keurig georganiseerd. De schouwburg is goed toegankelijk voor ouderen die slecht ter been of afhankelijk van een rolstoel te zijn.

Met dank aan Deventer Schouwburg

De voorstelling was ook zeer prettig voor mensen die slecht zien. Het muziektheater Apeldoorn zong op het hoogste niveau. Mooie zang en een goede pianist. Geweldig om naar te luisteren. De gasten van Spikvoorde zijn getrakteerd op een heerlijk uitje. Kortom, een fijne middag waar men met een glimlach op terug kijkt. Met dank aan de Deventer Schouwburg!

Deel dit nieuwsbericht: