Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Doe mee aan de IJsselloop 2015

Woensdag 17 december

Op zondag 19 april 2015 vindt in Deventer de IJsselloop plaats. Via Zorggroep Solis kun je als medewerker en vrijwilliger gratis hieraan deelnemen.
Naast de 5 en 10 km businessloop is het in 2015 ook mogelijk om mee te doen aan de Halve Marathon (21,1 km). Dit kan door samen met een collega te lopen, waarbij jullie beiden de helft van de afstand voor je rekening neemt.

Daag je collega's uit en doe mee aan de businessloop!

Wil je graag meedoen stuur dan een e-mailberichtje aan Jacqueline Frederiks of bel 0570-685839. De belangstelling voor deelname aan de IJsselloop is groot. Wil je zeker zijn van een startbewijs wacht dan niet te lang met aanmelden. Vol is vol. Voor meer informatie kun je kijken op  de site. Ook dit jaar krijg je bij deelname aan de IJsselloop een hardloopshirt van Zorggroep Solis.

Hardloopclinics

Om iedereen, op elke niveau, aan de loop te kunnen laten deelnemen worden elk jaar vanaf  half februari hardloopclinics georganiseerd, die ervoor zorgen dat iedereen topfit aan de start verschijnt. Je kunt jezelf voor de clinic aanmelden. Deelname aan de clinic is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, voor eigen rekening

Verzekerd bij Salland Zorgverzekeringen?

Ben je bij Salland Zorgverzekeringen verzekerd dan is deelname aan de clinic gratis. Let op hiervoor zijn een beperkt aantal inschrijfbewijzen beschikbaar. Om je te kunnen inschrijven moet je het polisnummer invullen.

Deel dit nieuwsbericht: