Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Koninklijke onderscheiding voor van de Heuvel

Donderdag 15 januari

Deventenaar Gerard van den Heuvel is woensdag 14 januari benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger, onder andere bij Zorggroep Solis. Burgemeester Andries Heidema reikte de onderscheiding uit en bedankte daarmee Van den Heuvel voor zijn vrijwilligerswerk.

De heer van de Heuvel heeft in zijn werkzame leven 28 jaren met heel veel energie, overtuiging en inspiratie als directeur leiding gegeven aan de Maasstraatschool. Sinds zijn pensionering in 1996 laat de heer van de Heuvel velen meegenieten van zijn hobby en passie: muziek. Als vrijwilliger gaat hij wekelijks van verzorgingshuis naar verzorgingshuis, waar hij de koren begeleidt en instrueert. Zorggroep Solis is hem dankbaar voor zijn grote inzet als dirigent bij meerdere koren bij Solis. 

Naast zijn muzikale bijdragen aan de maatschappij, is de heer van de Heuvel na zijn pensionering ook actief geworden voor de Vriendendienst. Hij heeft daar eerst vier jaren als vriend wekelijks een ‘maatje’ ondersteund, daarna nog acht jaren in het bestuur gezeten. 

Deel dit nieuwsbericht: