Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

BTK Kraamzorg neemt Vte Kraamzorg over

Dinsdag 20 januari

Met ingang van 19 januari 2015 is Vte Kraamzorg, onderdeel van Zorggroep Solis, overgenomen door BTK Kraamzorg. Moederorganisatie BTK Zorg is een middelgrote leverancier van Thuis- en Kraamzorg en is actief in Oost- en Noord Nederland.

Als gevolg van de veranderingen in de zorg heeft Zorggroep Solis haar strategie op de ontwikkelingen aangepast. Binnen de nieuwe strategie ligt de focus op zorg voor, met name, de oudere en kwetsbare inwoners van Deventer en omgeving. Kraamzorg valt daarmee buiten het belangrijkste focusgebied en daarom is er gezocht naar een betrouwbare overnamepartij. Deze is gevonden in BTK Kraamzorg, een organisatie met een breed pakket aan zowel kraamzorg- als thuiszorgdiensten. 

Hendrie Brunink (BTK Kraamzorg): “Wij zijn erg blij met deze uitbreiding in ons werkgebied. Het is belangrijk in deze tijd om de groei vast te kunnen houden en zelfs verder uit te breiden. Hierbij verliezen we de kwaliteit zeker niet uit het oog; net als de kraamverzorgenden van BTKzorg zijn ook de collega’s van Vte Kraamzorg al geruime tijd ingeschreven bij het Kenniscentrum. Door onze wensgerichte kraamzorg kunnen wij nu nog meer cliënten een onvergetelijke tijd bezorgen.”

De bestaande zorg zal voorlopig vanuit het merk Vte Kraamzorg gecontinueerd worden. Clienten en relaties zijn inmiddels geinformeerd over de overname. 

Deel dit nieuwsbericht: