Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Wilma Fraas start eigen praktijk

Woensdag 21 januari

Fysiotherapeut Wilma Fraas gaat Ortis, onderdeel van Zorggroep Solis, verlaten. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan; het opstarten van haar eigen praktijk met als specialisatie kaakfysiotherapie. Haar praktijk zal per 1 februari 2015 gevestigd zijn bij Tandarts/Verwijspraktijk Wolsink in Laren. 

Wilma Fraas heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in kaakfysiotherapie. Een specialisatie die zich richt op klachten in het hoofd, de hals en kaak. De keuze om zich te vestigen in de tandarts/verwijspraktijk is gebaseerd op de specialisatie van Wilma. Tandartsen, huisartsen, orthodontisten, KNO-artsen en kaakchirurgen verwijzen patiënten naar de kaakfysiotherapeut. Alle bovenstaande disciplines werken zeer nauw samen tijdens de behandeling.

Ortis streeft naar een actieve en resultaatgerichte samenwerking, zowel binnen de praktijk als daarbuiten. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om achter de oorzaak van de klachten te komen en de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat voor de patiënt.
Wilma en Ortis blijven uiteraard de goede samenwerking voortzetten. Een mooie ontwikkeling voor beide partijen want de kracht van het behandelen is het combineren van technieken. 

Deel dit nieuwsbericht: