Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Vrijwillige handen uit de mouwen tijdens NL Doet

Dinsdag 24 maart

Ook Zorggroep Solis stelde haar deuren open voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet. Op 20 en 21 maart zette enthousiaste vrijwilligers zich in voor verschillende klussen bij Zorggroep Solis.

Op 20 maart heeft Marga, in het dagelijkse leven managementassistente bij woningbouwcorporatie Iedereen, de hele middag geschrobd en gepoetst op het tuinmeubilair van Hospice de Winde. Hierdoor kunnen de gasten van het hospice weer genieten van het zonnetje op schone terrasstoelen.

Dezelfde dag hebben 12 leerlingen verpleegkundige niveau 4 een wandeling gemaakt met bewoners van PW Janssen. Samen wandelde zij naar woonzorgcentrum Spikvoorde waar een heerlijke warme maaltijd klaar stond. Na een lekkere kop koffie werden de jassen weer aangetrokken, werd er een groepsfoto gemaakt en volgde een mooie wandelroute terug.

Zaterdag 21 maart hebben twee zeer energieke dames de wanden van een gastenkamer in Hospice De Winde van een frisse kleur voorzien. Ook het muurtje bij de trap en in de hal zijn niet aan de verfroller ontsnapt. Het ziet er nu allemaal weer prachtig uit. De twee dames vonden het zo leuk om te doen, dat ze in de meivakantie nog een kamer voor ons komen schilderen.

Er zijn nog veel meer klussen verricht die we niet allemaal kunnen noemen, maar Zorggroep Solis wil alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun grandioze inzet!

Deel dit nieuwsbericht: