Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Verminder je klachten en verbeter je gezondheid in 6 maanden

Maandag 18 september

Ortis start eind november een BigMove groep op locatie Rielerenk!

Mensen die aan BigMove hebben meegedaan ervaren minder klachten en zitten beter in hun vel. Ook voelen ze zich fitter en hebben ze meer sociale contacten. Dat kun jij ook bereiken! 

Heb jij, net als vele anderen, dagelijks te maken met een combinatie van ingrijpende klachten? Heb je bijvoorbeeld last van angst, somberheid, eenzaamheid, pijn, slapeloosheid, depressie, soms in combinatie met overgewicht, suikerziekte of hart- en vaatziekten? Merk je dat de medische zorg deze klachten wel behandeld maar dat er meer nodig is om je gezond te voelen? Dan is het big move programma geschikt voor jou!

BigMove helpt mensen die vast zitten weer in beweging te komen. In het programma staat jouw welzijn centraal, zowel op geestelijk als lichamelijk vlak. Je gaat werken aan het vertrouwen in jouw eigen kracht en de invloed die je zelf op je gezondheid hebt. Bij BigMove ga je op een unieke manier zelf en samen met anderen aan de slag. In een behandeltraject van 6 maanden leer je je eigen kracht (her)ontdekken, overwin je je klachten en sta je daardoor positiever in het leven. Wekelijks kom je als deelnemers bij elkaar. De groepsbegeleiders inspireren en motiveren je tot het verleggen van grenzen en het bewegen met plezier. Daarnaast zijn er individuele sessies met een BigMove-psycholoog en begeleider om het persoonlijke proces van jou als deelnemer te begeleiden: van klacht naar kracht.

BigMove wordt door vrijwel alle verzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Er is wel een verwijsbrief van je huisarts nodig.

Meer info? Kijk op www.bigmove.nu of bel naar het afsprakenbureau: 0570-685899, e: afsprakenbureau@zorggroepsolis.nl

Deel dit nieuwsbericht: