Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Symposium Dementiezorg in Beweging

Dinsdag 31 maart

Op donderdag 25 juni organiseert Zorggroep Solis in samenwerking met de VU Amsterdam, Saxion Hogeschool en Stichting IJssellandschap het symposium ‘Dementiezorg in beweging’.    

Bewegen is goed voor iedereen. En bij mensen met dementie is het nog belangrijker. Maar hoe pas je beweging toe in de dagelijkse praktijk?

Erik Scherder inspireert

Tijdens dit symposium krijgen deelnemers tips en tools aangereikt hoe beweging bij dementie in de praktijk toe te passen. Ook komt aan bod hoe je beweeginitiatieven voor mensen met dementie op kunt zetten en hoe je het beweegaanbod laat aansluiten bij de wensen van de mensen met dementie.

Onder de sprekers is Prof.dr. Erik Scherder, klinisch neuropsycholoog aan de VU, die een lezing geeft over bewegen, muziek en dementie. Het inschrijfgeld bedraagt € 149,-. Leden van Ergotherapie Nederland, de KNGF, NVGF en V&VN profiteren van € 50,- korting op het inschrijfgeld en betalen slechts € 99,- voor een inspirerende en leerzame middag. Er zijn drie accreditatiepunten aangevraagd.

Vroegboekaktie

Bekijk het complete programma op de website. Onder de eerste 25 inschrijvingen worden vijf boeken "Laat uw hersenen niet zitten" t.w.v. € 17,95 van Erik Scherder verloot.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tineke Spijkers, Hoofd Marketing & Communicatie op tel. (06) 10 97 96 09 of met Susan Vrijkotte, programmamanager Dementie op tel.: (06) 15 90 98 38.

Deel dit nieuwsbericht: