Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Ortis en Solis gaan binnenkort van start met de eerste BigMove groep!

Dinsdag 10 oktober
Ortis en Solis gaan binnenkort van start met de eerste BigMove groep!

BigMove is een multidisciplinair GGZ programma van 6 maanden bedoeld voor mensen met meervoudige problematiek zoals eenzaamheid, psychische problematiek, mensen die te weinig bewegen en die moeite hebben in de dagelijkse invulling van hun leven.

Ook voor mensen met problemen op participatieniveau en rouwverwerking door verlies of door gezondheidsverlies is dit programma bedoeld. Tijdens het programma wordt gewerkt aan het versterken van de ervaring van de eigen gezondheid, de eigen regie en het psychisch welbevinden.

Wat maakt BigMove effectief?

Een gz-psycholoog helpt om de klachten te verminderen door te leren anders te denken en te voelen. In een groep doet men oefeningen die helpen met het opbouwen van vertrouwen, kracht en het herkennen van grenzen.
Met een begeleider bespreekt men inzichten, en werkt men in kleine stapjes aan het bereiken van praktische doelen die het welzijn vergroten.

We willen jou en andere collega's graag uitnodigen voor een presentatie om je meer te vertellen over wat het programma inhoud, en uit te leggen hoe deze behandelaanpak een antwoord geeft op vragen welke je bij patiënten/ cliënten/ medewerkers tegenkomt. Daarnaast hopen we tijdens deze bijeenkomst diverse andere partijen te ontmoeten die bezig zijn met het “G&G-/ samen gezond in Deventer gedachtengoed” om elkaar te kunnen versterken in de toekomst.
In de bijlage vind je aanvullende informatie over Big Move en veel informatie is te vinden op www.bigmove.nu
Eind november willen we graag de eerste groep starten en jullie patiënten/ cliënten/ medewerkers zijn van harte welkom!
Om een beeld te geven van de ervaringen van deelnemers kun je kijken naar het volgende filmpje:


 
De presentatie vindt plaats op donderdag 12 oktober van 16.30-17.30 met eventueel uitloop tot 18.00 uur voor vragen en brainstormen.
Locatie:  fysiotherapiepraktijk Ortis, Nico Bolkensteinlaan 1. De praktijk bevindt zich in het medisch centrum op het Brinkgreven terrein, bij binnenkomst kun je je melden bij de receptie. Het zou fijn zijn als je laat weten of je wilt deelnemen. S.v.p. opgeven via else.ludden@zorggroepsolis.nl
Voor meer informatie staan we je graag te woord.
 
Met vriendelijke groet,
Team Big Move Ortis Deventer

 
Else Ludden, Big Move begeleider en fysiotherapeut Ortis  else.ludden@zorggroepsolis.nl/ 0570-685899
Angelique Klein Schaars, Big Move begeleider en ergotherapeut Ortis/ Solis
Alice de Haas van Dorsser, GZ-psycholoog Solis
Wietske Nijhof Jellema, GZ-psycholoog Solis
Koos Jüngen, klinisch psycholoog Big Move

Deel dit nieuwsbericht: