Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Nog beter behandelresultaat bij Ortis

Donderdag 9 april

Ortis is een manueel therapeut rijker. Erik Veldink heeft zich als fysiotherapeut hierin gespecialiseerd. “Middels deze specialisatie kan ik effectiever onderzoeken en behandelen met als resultaat dat klachten sneller verminderen of verholpen zijn.”

Erik is drie jaar geleden gestart met de HBO Master bij SOMT in Amersfoort en heeft vorig jaar zijn diploma behaald. SOMT verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau.

Als Master of Science Manuele therapie ben je de bewegingsconsulent bij uitstek. Je analyseert en interpreteert wetenschappelijke onderzoeksresultaten en brengt deze in relatie tot de persoonlijke factoren van de cliënt. “Op deze manier ga je dieper in op het bewegingsgedrag van de patiënt en kan je de klacht beter in kaart brengen. Voor de patiënt betekent dit een effectieve behandeling met een beter behandelresultaat. Als manueel therapeut ga je nog meer in op de (verminderde functies van) gewrichten, dan als fysiotherapeut.”

Manuele therapie is niet alleen gericht op de wervelkolom. Ook bij andere gewrichten kan deze vorm van therapie uitkomst bieden. 

Deel dit nieuwsbericht: