Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Fit in het nieuwe jaar?

Maandag 5 februari
Fit in het nieuwe jaar?

Beweging is goed voor de gezondheid. Dat is bekend. Maar hoeveel u moet bewegen, is afhankelijk van uw leeftijd, conditie en kracht. Dit kunnen we meten met een fysiofitheidscan.

Ontwikkeld door TNO

De fysiofitheidscan is een fitheidstest, ontwikkeld door de fysiotherapeuten in samenwerking met TNO. Met de fysiofitheidscan kan een fysiotherapeut u een bewegingsadvies op maat geven.

Voor wie is deze test gemaakt?

Iedereen kan deze fittest doen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan beweging doet. Binnen een halfuur leert u in zevenstappen uw fitheid kennen. Een fysiotherapeut neemt de test af en bespreekt na afloop de resultaten met u. U krijgt dan ook een persoonlijk bewegingsadvies.

Wanneer kunt u deelnemen?

Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan beweging doet. Ook als u chronisch ziek bent of in een rolstoel zit. U kunt eenmaal per kalender jaar een fysiofitheidstest doen. Dit zijn de voorwaarden:

U bent aanvullend verzekerd* bij Menzis én U bent 18 jaar of ouder, dan wordt deze test vergoed. zie www.menzis.nl. Bent u niet verzekerd bij Menzis dan kost de test 35 euro.

U kunt terecht bij onze collega Gabrielle Kers op de lokatie Rielerenk of bij de Fitness factory

Voor informatie bel: 0570-685899

Deel dit nieuwsbericht: