Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Mantelzorgdiner een geweldig feest!

Donderdag 11 januari
Mantelzorgdiner een geweldig feest!

Gezien de vele reacties die wij hebben mogen ontvangen is het mantelzorgdiner op 22 december jongstleden een groot succes geweest! Wij willen u dan ook hartelijk bedanken voor uw aanwezigheid, en zijn blij dat u ons de mogelijkheid heeft geboden ú in het zonnetje te zetten!

Een greep uit de reacties die wij hebben mogen ontvangen:

"Wat een geweldige avond hadden jullie voor ons georganiseerd, we hebben ervan genoten, samen met onze 7 andere tafelgenoten. Heerlijk gegeten en de sfeer was perfect. Nogmaals heel hartelijk dank!"

"Dank iedereen voor de hele leuke avond gisteren. Leuk de kerk te zien als een goed functionerend restaurant, de enthousiaste vrijwilligers en de top organisatie plus het goede eten en de leuke tafelgenoten maakten het helemaal 'af'. Dank en complimenten!"

"Was  zelf  deelnemer aan het Mantelzorg diner. Wat was het fantastisch, op allerlei fronten de ontvangst de aankleding het diner de vriendelijkheid, muziek. Gezellig met totaal vreemden aan tafel. Dank hier voor en deze perfect Organisatie!"

"Mijn echtgenote heeft volop genoten van en bij het Mantelzorgdiner. Ze kwam vol mooie en herkenbare verhalen en ervaringen terug! Een schot in de roos dus."

"Bedankt voor het warme onthaal, en de zorg en liefde die hier aan besteed is. Heb leuke contacten hieraan over gehouden, en heb ook gezien dat jullie veel plezier hadden om ons in het zonnetje te zetten. Dank je wel voor een avond die we niet zullen vergeten."

"Het was fantastisch, alles tot in de puntjes geregeld! Ronde tafels, mooie contacten met lotgenoten en herkenbare verhalen. Het eten en drinken was uit de kunst! Perfecte bediening! Dit was pure verwennerij en ik geniet nog steeds na.
Mijn complimenten voor de geweldige organisatie en alles eromheen!"

"Bij het bekijken van de foto’s sprongen mij de tranen van ontroering weer in de ogen. De warmte van die avond overweldigde mij weer. Een dierbare herinnering om nooit meer te vergeten."

Waarschijnlijk is het u niet ontgaan dat er op de avond een fotograaf aanwezig was. Deze heeft de gehele avond voor u vastgelegd. Wij willen u deze foto’s natuurlijk graag aanbieden als aandenken aan deze bijzondere avond. U kunt de foto’s vinden en downloaden via: https://www.facebook.com/zorggroepsolis
Nogmaals hartelijk dank voor uw aanwezigheid, en namens het gehele Team Mantelzorg een heel goed 2018 toegewenst!

Deel dit nieuwsbericht: